U bent hier: S for Software

Over S for Software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen. Met een juiste mix van standaard software en maatwerkoplossingen heeft het bedrijf sinds de oprichting in 2002 honderden ondernemers kunnen helpen sneller, goedkoper en gemakkelijker te administreren. 

Team

Jaap van der Have en Gerrit Valkenburg vormen samen de directie van IAprog / SforSoftware. Hierbij zorgt Jaap voor de dagelijkse gang van zaken en deels accountmanagement en Gerrit voor algemene directievoering, marketing en verkoop. Johnny, Roel, Marco en Renger zijn onze programmeurs waarbij het goed is om te weten dat allen ervaring hebben met de programmeertaal als de tooling waar de SforSoftware producten in zijn gemaakt. Daarnaast is Roel natuurlijk zeer bekend met de projecten omdat hij met de overname is meegekomen. Jeroen ondersteunt ons met de administratie en Janet verzorgt de marketing.

SnelStart-specialist

Een specialisme hebben we ontwikkeld op het gebied van SnelStart. De software van SnelStart is zeer geschikt voor de dagelijks processen rond boekhouding, facturatie en voorraadbeheer. Door de jaren heen hebben we vele creatieve oplossingen bedacht, zowel binnen de mogelijkheden van SnelStart als met aanvullende software naast SnelStart. Werkt u, naar tevredenheid, met SnelStart maar hebt u een vraag/probleem waar SnelStart nog geen antwoord op heeft? Leg het dan gerust aan ons voor!

Producten

Voor de gebruikers van SnelStart ontwikkelen we zelf diverse aanvullingen, zoals AdminView en  S-Flex. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor maatwerkoplossingen

Missie

Het werk van ondernemers uit het MKB gemakkelijker te maken met praktische automatisering van dagelijkse administratieve processen. Dat is de missie van S for Software.

Hoe kunnen we uw werk gemakkelijker maken? Vertel het ons.

Contact

S for Software
vestiging     Grebbeweg 19B
3902 HG Veenendaal 
telefoon (0342) 745 295
e-mail info@sforsoftware.nl

Uw bericht aan ons:

Naam
E-mailadres
Telefoon
Onderwerp
Vraag/opmerking
Verstuur