U bent hier: XML

SnelStart koppeling XML | van de SnelStart-specialist

Met S-Connect XML hebt u dé oplossing voor het automatisch koppelen van SnelStart aan externe pakketten. Daarbij kunt u denken aan webshops (voor zover die niet standaard worden ondersteund door S-Connect), maar ook aan andere softwarepakketten of portals die wel met XML overweg kunnen maar niet direct met SnelStart kunnen communiceren.

XML-import

S-Connect XML-import is de module die is bedoeld voor het automatisch inlezen van informatie uit XML-bestanden in SnelStart. S-Connect kan klanten, artikelen en verkooporders inlezen en verwerken in SnelStart. En dat allemaal inclusief extra velden; bij verkooporders zowel op orderniveau (hoofdingaven) als op regelniveau (regelingaven).
Meer over S-Connect XML-import

XML-import + export

De bovengenoemde XML-import kan worden uitgebreid met XML-export. Naast de krachtige importfunctie worden dan ook de data uit SnelStart beschikbaar gesteld aan de externe software. Gegevens die we op deze manier kunnen aanleveren: klanten, artikelen, prijsafspraken (alle niveaus, inclusief actieprijzen) en voorraad. Bij klanten en artikelen worden ook de extra velden toegevoegd aan de gegenereerde XML.
Meer over S-Connect XML import + export

XML via FTP of map

S-Connect XML kan communiceren met een map (op de lokale computer of in het netwerk). Handig als u een webshop hebt die op maat gemaakt is en orders binnenkomen door middel van een XML-bestand. In S-Connect geeft u de locatie van de map op, waarna het programma automatisch (met een instelbaar interval) deze map doorzoekt, het betreffende XML-bestand inleest, de gegevens verwerkt in SnelStart en het XML-bestand verwijdert. Ook is het voor S-Connect mogelijk om bestanden van een FTP-server te lezen en te importeren in SnelStart. 

SnelStart-koppeling voor ontwikkelaars

Bent u ontwikkelaar en wilt u gegevens uitwisselen met SnelStart? Dan maken wij het u graag gemakkelijk. We hebben uitgebreide documentatie beschikbaar van de XML-definities. Door gebruik te maken van deze oplossing bespaart u veel tijd en inspanning, omdat u zelf de koppeling met SnelStart niet hoeft uit te werken. Het genereren en aanbieden van XML is over het algemeen met veel minder inspanning te realiseren. Wel zo prettig, want dan kunt u snel verder met het ontwikkelen van functionaliteit voor uw gebruikers! Klik hier om de XML-specificaties te downloaden.

Eerst proberen? 
S-Connect eerst gratis zeven dagen proberen?  Download demoversie

Prijzen

XML-import € 400,00
XML-import + export € 600,00

 
Prijzen zijn eenmalige aanschaf, excl. BTW. 
Gebruik en onderhoud: 20% per jaar.

S-Connect nu bestellen

Contact

S for Software
vestiging     Grebbeweg 19B
3902 HG Veenendaal 
telefoon (0342) 745 295
e-mail info@sforsoftware.nl

Uw bericht aan ons:

Naam
E-mailadres
Telefoon
Onderwerp
Vraag/opmerking
Verstuur